Girona

Etihad Airways, tres temporades amb el Girona

El Girona FC ha confirmat l’acord amb Etihad Airways, nou patrocinador principal per a les tres pròximes temporades. El logotip de la companyia aèria substituirà Gosbi a la samarreta del conjunt blanc-i-vermell, coincidint amb la històrica estrena a la Champions. Etihad Airways és un dels patrocinadors principals del Manchester City.

“Estem encantats de col·laborar amb el Girona FC, un club que ressona amb els nostres valors i aspiracions de marca. Aquest patrocini és una demostració de la nostra dedicació al mercat espanyol i català i una mostra del nostre objectiu d’enfortir els vincles entre els EAU i Espanya”, afirma Arik De, director comercial d’Etihad Airways, als mitjans del club. “Etihad Airways espera tenir una col·laboració exitosa amb el Girona i poder acostar els nostres mons a través del futbol”. Delfí Geli, president del Girona FC, ha afegit: “Estem increïblement orgullosos de donar la benvinguda a Etihad Airways com el nostre principal patrocinador. La perspectiva global d’Etihad i el seu compromís amb l’excel·lència reflecteixen les nostres pròpies aspiracions dins i fora del camp”.

Com a principal patrocinador, Etihad Airways tindrà una presència destacada a les equipacions de l’equip des de la propera temporada i també a l’estadi. La col·laboració també oferirà promocions i esdeveniments especials, segons informa el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)