Girona

Míchel Sánchez, millor entrenador de la lliga

El tècnic ha estat escollit per davant d’Ancelotti, Simeone, Valverde i Marcelino en LaLiga Awards que s’han entregat a Sardenya

Míchel Sánchez ha estat reconegut com el millor entrenador de la temporada 2023/24 per LaLiga. El de Vallecas ha superat a Carlo Ancelotti, Diego Pablo Simeone, Ernesto Valverde i Marcelino García Toral per endur-se el trofeu de LaLiga Awards, que s’escull a través de la votació dels aficionats, els capitans dels clubs i un comitè d’experts a partir de la llista de nominats que es van fer públics a principi del mes de maig. “És un plaer rebre aquest premi, que ho vull fer en nom del meu cos tècnic, que m’han fet millor. Els hi vull dedicar a ells, a la direcció esportiva i Quique Cárcel, per creure en un projecte sense fissures buscant el rendiment amb idea abans que el resultat, que sempre és el que ens condemna, i per últim al club, perquè en els mals moments és quan es demostra la confiança i el respecte per la feina d’un entrenador i ho han tingut amb mi. Evidentment, també a la meva família que és qui ha patit amb mi en la meva trajectòria com a jugador i entrenador. És un somni fet realitat estar avui aquí. El Girona aquesta temporada ha fet història i hem vingut a un lloc meravellós com aquest per quedar-nos. Espero que el Girona estigui molt temps a dalt de la classificació i, sobretot, amb un joc que crec que ha agradat i meravellat i que volem continuar repetint”, ha dit Míchel en el seu discurs a Cala di Volpe, Sardenya, on s’ha celebrat la gala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)