Girona

El Girona anuncia els tres primers partits de pretemporada

Els de Míchel s’enfrontaran a l’Olot, l’Espanyol i el Tolosa en les primeres setmanes de la pretemporada, que arrencarà el 10 de juliol

S’acaba una temporada història per el Girona i el conjunt català ja comença a pensar en la vinent. De moment el club ha anunciat que l’equip es tornarà a incorporar als entrenaments el dimecres 10 de juliol, i ha confirmat els tres primers amistosos de la pretemporada.

Els de Míchel s’estrenaran al municipal d’Olot el 17 de juliol (19h) contra el conjunt de la Garrotxa, en un amistós que ja es va disputar el curs passat i que s'està convertint en un clàssic de l’estiu aprofitant les estades a la Vall de’n Bas. Els dos partits següents es disputaran a Navata, a les instal·lacions de Torremirona, on els gironins agafaran ritme de competició contra l’Espanyol, el dissabte 27 de juliol a les 11h, i contra el Tolosa, el dimecres 31 de juliol a les 11h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)