Girona

Yangel Herrera ja té el passaport espanyol a punt

Fitxa lliure. El veneçolà obté l’anhelada doble nacionalitat i deixarà d’ocupar una de les tres places permeses per a extracomunitaris

Bona notícia per al Girona a nivell esportiu, ja que Yangel Herrera, un dels seus jugadors en propietat, que fins ara ocupava plaça d’extracomunitari, ha recollit el passaport espanyol, cosa que li permet alliberar una de les tres fitxes reservades als jugadors no comunitaris.

Segons l’AS –i confirmat pel club–, el mig veneçolà ha jurat la Constitució espanyola per obtenir el passaport després d’haver-lo demanat durant mesos, ja que complia el requisit de permanència mínima en el país amb contracte laboral. Yangel Herrera ha jugat els últims cinc anys i mig en la lliga espanyola amb l’Osca, el Granada –dos cursos–, l’Espanyol i el Girona –les dues últimes temporades.

Aquest any, el Girona tenia cobertes les places extracomunitàries amb el mateix Yangel, Sávio i Solís; per tant, en cas que el brasiler tornés i el colombià es mantingués en la plantilla, el club podria fitxar sense cap problema un altre extracomunitari, una plaça que podria tenir el nom del davanter uruguaià Luciano Rodríguez (Liverpool de Montevideo).

AQUEST CURS

El mateix Yangel, Savinho i Jhon Solís eren els tres jugadors amb fitxa extracomunitària
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)