Girona

El Girona rep el vistiplau de la UEFA per coincidir amb el City

El Girona no tindrà cap problema per coincidir amb el Manchester City en la Champions. Avui s’acabava el termini de la UEFA perquè els clubs comuniquessin al màxim organisme internacional els canvis en la seva estructura. Tant a l’Etihad com a Montilivi hi havia molta tranquil·litat, i la junta de control financer de clubs de la UEFA validarà els canvis que es faran. De fet, el diari anglès The Times ja ho donava per fet ahir.

Un dels grans condicionants era rebaixar el pes del City Group en la propietat del Girona, i la fórmula escollida serà el fideïcomís del seu paquet accionarial. El Girona també perdrà els representants del City Group que tenia en el consell. Els canvis es faran efectius en la junta general d’accionistes del juliol. De fet, els canvis exigits per la UEFA es van fent de mica en mica, i l’únic que fixava el termini del 3 de juny era detallar el full de ruta per adaptar-s’hi, amb marge per fer-lo efectiu. La nova relació també afectarà en la connexió interna de diversos departaments del club, que compartien coneixements i experiències.

Queda per resoldre un dels punts clau i que afecta l’àmbit esportiu, amb la intenció del Girona de poder tenir a Montilivi jugadors com Savinho, que formen part del grup City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)