Girona

Míchel rep el premi d’honor Etalentum Girona 2024

El tècnic del Girona, un dels grans protagonistes del curs futbolístic 2023/24 a l’estat espanyol i a Europa, continua recollint premis per la gran trajectòria de l’equip aquesta temporada a primera, en la qual ha acabat tercer de la taula i s’ha classificat per jugar la propera Champions League. Aquesta vegada, el de Vallecas ha recollit el premi d’honor Etalentum Girona 2024 que guardona la trajectòria de persones que han destacat pel seu lideratge i la seva forma de gestionar els equips: “Personalment mai he mentit a un jugador perquè crec que ells han d’entendre que nosaltres estem per treure el millor d’ells, en un equip hi ha d’haver una atmosfera de treball, compromís, respecte i pensament col·lectiu”, deia Míchel

“Els jugadors, individualment són bons, però sense la resta de l’equip no poden guanyar partits. En la nostra filosofia s’hi inclou el compromís, el respecte i el fet de pensar en l’altre” explicava el tècnic madrileny, que referent a com vol que siguin els seus jugadors, ho té clar: “Només passen unes hores amb l’equip tècnic i és important que al llarg de la resta del dia es cuidin, mengin bé i descansin, en definitiva, que tinguin cultura esportiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)