Yan Couto i Savinho titulars amb el Brasil

Els futbolistes del Girona Yan Couto i Sávio Moreira han estat titulars amb la selecció absoluta brasilera, que ha disputat en la passada matinada una amistós de preparació contra Mèxic per a la propera copa Amèrica.

Yan Couto ha jugat com a lateral dret i ha acumulat els 90 minuts, mentre que Savinho ho ha fet a l’extrem dret –al Girona ha jugat gairebé sempre a l’esquerre– per sumar 74 minuts després de ser substituït per Vinícius Júnior. El combinat brasiler ha guanyar 2-3 en l’últim sospir després de veure com Mèxic li igualava un 0-2 a favor gràcies als gols d’Andreas Pereira i Gabriel Martinelli. Quiñones i Martínez han empatat, ja al 92, però el nou davanter del Madrid, Endrick, ha fet el gol de la victòria en el 96.