Girona

Abel Ruiz és una de les opcions per reforçar la davantera del Girona

L’Sporting de Braga ha rebutjat una primera oferta del club blanc-i-vermell per l’atacant de 24 anys, que acaba contracte el 30 de juny del 2025 i es preveu que surti aquest estiu

Abel Ruiz és una de les opcions que valora la direcció esportiva del Girona per reforçar la davantera. No és el primer mercat en què el club s’interessa pel jugador i hi ha una bona predisposició per part de totes les parts implicades per tancar l’operació.

Format al planter del Barça, Ruiz acaba contracte el 30 de juny del 2025 i veu amb molt bons ulls l’opció de tornar a Catalunya. L’entorn del futbolista ha confirmat a L’Esportiu que la seva idea és no renovar i, probablement, aquest estiu deixarà l’Sporting de Braga.

El mitjà digital maisfutebol informa que l’entitat portuguesa, que demana una xifra propera als 15 milions d’euros, hauria rebutjat una primera oferta provinent de Montilivi de 9 milions d’euros fixos més variables en funció d’objectius.

Internacional absolut amb Espanya, el valencià va disputar amb el Braga la fase de grups de la Champions League 2023-24, en què es va enfrontar a rivals potents com el Madrid o el Nàpols. En lliga, ha anotat 6 gols i 2 assistències en 30 partits (1893 minuts), tot i que de les 4 temporades i mitja que duu a Portugal, la 2022-23 va ser la més productiva, amb 8 dianes i 6 assistències en 34 jornades (2085 minuts). També acumula 24 participacions en l’Europa League, competició en què ha marcat 5 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)