Girona

La ciutat esportiva del Girona va agafant color

La ciutat esportiva del Girona a la Massana (Vilablareix) avança a bon ritme, segons ha informat avui el club a les xarxes socials, destacant la instal·lació de la gespa híbrida en els dos camps de futbol que conformaran aquesta primera fase. Tal com va anunciar el club al maig, les obres es preveuen finalitzades a principis de juliol, just a temps perquè el primer equip iniciï la pretemporada el dia 10 del mateix mes.

El projecte City Football Academy Girona, presentat el febrer de 2023, preveia que aquesta fase comencés al setembre passat, amb l’objectiu que l’equip pogués començar a entrenar-hi aquest gener de 2024. No obstant això, qüestions burocràtiques amb el consistori de Vilablareix, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona i l’oposició d’Unió de Pagesos han endarrerit les obres i els permisos necessaris per executar-les.

A més de la gespa híbrida, també s’han instal·lat els mòduls prefabricats que albergaran els vestidors, els despatxos del cos tècnic i de la direcció esportiva, així com el gimnàs pel primer equip. Aquesta fase inicial serà similar a la que hi havia a La Vinya, però ara en un terreny propietat del club.

En futures fases, el club té la intenció de traslladar-hi tot el futbol base, femení i Genuine, amb cinc camps addicionals, un dels quals tindrà una petita graderia. A més, es construirà totes les instal·lacions necessàries per als entrenaments diaris i les oficines del club s’ubicaran a la masia de la Massana, la nova seu social. La previsió inicial era que la ciutat esportiva estigués completada durant el mes de setembre de 2025, però els retards actuals podrien allargar aquests terminis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)