Girona

Tsygankov i Dovbyk condueixen a Ucraïna abans de l’Eurocopa

La selecció ucraïnesa ha obtingut una victòria categòrica davant Moldàvia, imposant-se amb un contundent 0-4 en l’últim partit amistós abans de l’inici de l’Eurocopa. Els futbolistes del Girona, Viktor Tsygankov i Artem Dovbyk, han estat protagonistes d’aquest enfrontament, demostrant la seva qualitat i rellevància dins l’equip nacional. Amb una actuació destacada, Tsygankov ha brillat amb la seva capacitat golejadora, mentre que Dovbyk ha estat fonamental en la creació i finalització de jugades. A més, el davanter del Shaktar Donetsk, Sudakov, ha contribuït al triomf amb dues assistències i un gol.

Aquest resultat positiu arriba en un moment immillorable, just abans de l’inici de l’Eurocopa. Ucraïna iniciarà el torneig el 17 de juny enfrontant-se a Romania en la primera jornada. Així, el conjunt ucraïnès encara la competició amb un impuls de confiança després d’aquesta victòria contundent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)