Girona

La Champions anirà a part

Campanya El Girona apuja el preu de l’abonament de les renovacions d’adults entre 20 i 50 euros depenent de la zona; per a les noves altes el preu s’ha incrementat entre 40 i 97 euros

Ahir, el Girona va iniciar la seva campanya d’abonaments per a la temporada 2024/25. Els socis tindran fins al 16 de juny per actualitzar les seves dades bancàries i de contacte, o per fer qualsevol altra modificació del seu perfil. Aquest pas és important, ja que aquest any els carnets d’abonat s’enviaran directament a domicili. Del 21 al 26 de juny es podran fer els tràmits per pagar amb targeta i sol·licitar el fraccionament a través de l’àrea de socis. Les quotes de l’abonament i el carnet de soci es cobraran l’1 de juliol en dos càrrecs separats. El carnet de soci enviat la temporada 2023/24 continuarà sent vàlid i només s’enviarà a les noves altes que es facin durant la temporada 2024/25, segons va informar el club l’any passat.

Aquest any, el carnet d’abonat inclourà, no només els 19 partits de lliga, sinó també els partits de copa del Rei que es disputin a l’estadi fins als quarts de final, sempre que els rivals no siguin el Barça, el Madrid o l’Atleti. Els partits de la Champions que es juguin a Montilivi no estan inclosos en l’abonament de temporada. El club informarà pròximament sobre el procés de compra de les entrades per a aquests partits.

L’accés als partits a l’estadi es podrà fer de tres maneres: amb el carnet físic que es rebrà a casa abans de l’inici de la lliga, amb l’abonament digital com fins ara, i amb un passi NFC, un passi digital que es pot emmagatzemar al mòbil i que funciona acostant l’aparell al lector de les portes de l’estadi.

Premis i penalitzacions

El club vol premiar l’assistència dels seguidors més fidels amb un preu més baix que les noves altes. Per beneficiar-se’n, caldrà haver assistit a un mínim de 9 partits de lliga a Montilivi el curs 2023/24.

Pel 2025/26, els abonats que hagin anat a menys del 50% dels partits inclosos en l’abonament de la temporada 24/25 hauran de pagar el preu d’alta nova. Aquest any, cada soci rebrà un obsequi de renovació, una bossa de ràfia amb l’escut del club.

EL PAQUET

Els 19 partits de la lliga i la copa, excepte Barça, Atleti i Madrid, fins a 1/4 de final

PENALITZACIÓ

Els abonats que vagin a menys del 50% dels partits passaran a noves altes el curs 25/26
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)