Girona

Krejci: “Jugar la Champions ha tingut un gran impacte a l’hora d’escollir”

  • El nou fitxatge del Girona GIRONA FC.
  • VÍDEO: Les declaracions de Krejci

El Girona ha fet oficial aquesta tarda el fitxatge de Ladislav Krejci, el primer reforç per la temporada 2024/25 en què els gironins jugaran la Champions. El central txec, que jugarà l’Eurocopa amb la seva selecció, té 25 anys i ha signat un contracte per les cinc properes temporades. Minuts després de l’anunci oficial, el Girona ha fet públiques les primeres declaracions del futbolista en una entrevista concedida als mitjans del club.

El fitxatge

“És increïble. Estic molt agraït de formar part d’aquest club i no puc esperar a fer les primeres passes.”

L’elecció

“Vaig triar el Girona perquè sento que el club em vol durant un llarg període. Quan em van explicar el projecte em va agradar molt i vaig estar seguint la trajectòria de l’equip la temporada passada. L’estil de joc i el repte que serà la propera temporada és un gran repte per mi i per això he escollit el Girona.”

Jugar la Champions

“És increïble i va tenir un gran impacte en mi a l’hora de decidir el proper pas, ja que amb el meu antic club, l’Sparta de Praga, vam jugar l’Europa League i la Conference League, però mai vam arribar a jugar la Champions, que és un somni de tothom quan jugues a futbol. Estic molt content que el Girona em doni l’oportunitat de jugar-hi i no puc esperar.”

Com a jugador

“És difícil i crec que és millor que sigui algú altre que digui coses sobre mi, però puc jugar de central o de pivot. M’agrada jugar a futbol tècnicament i tàcticament com equip, així que espero encaixar a l’equip i ajudar a guanyar tants partits com sigui possible i també marcant gols, que és una de les coses que m’agrada.”

El paper a l’Sparta de Praga

“Vaig ser el capità de l’Sparta de Praga La gent em va ajudar molt des de l’inici. Gent com Tomas Rosicky que és una llegenda del club. Em va ajudar molt en les meves primeres passes i a tenir el meu caràcter tan dins com a fora el camp. Em va donar l’oportunitat de ser capità i he viscut grans moments, guanyant títols els últims anys. Va ser increïble. Estic molt agraït al club pel que em van donar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)