Girona

79 seients de Tribuna, afectats per les exigències de la UEFA

El Girona ha comunicat que 79 seients de la zona de Tribuna es veuran afectats per les exigències de la UEFA, que obliga al club a complir unes normes estrictes si vol acollir partits de la Champions League. Aquests seients es veuran afectats en els partits que s’inclouen a l’abonament (lliga i copa del Rei) i els afectats hauran de ser reubicats a l’estadi.

La zona afectada ha estat l’escollida per situar-hi els nous pupitres de premsa que exigeix l’ens europeu de futbol, un requisit amb efectes secundaris per a un sector de l’estadi on hi ha molts dels aficionats més veterans de l’entitat gironina.

El club lamenta profundament la situació que es genera i s’ofereix a donar les facilitats corresponents per reduir al mínim les molèsties que ocasionarà als afectats. Com a solució, el Girona promet que oferirà als abonats tots els seients disponibles per a la venda d’entrades per ubicar-los en la mateixa zona del camp –es tindrà en compte l’antiguitat– i, en cas que no sigui possible, oferirà seients en altres zones de l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)