Girona

La millor temporada de la història del Girona

Borja García (10)

Un curs en blanc

Borja Garcia no ha jugat cap partit aquest curs i el passat només en va jugar 11. El madrileny acaba contracte i tancarà l’etapa amb el Girona

Borja ha encadenat moltes lesions al peu i a la cuixa; el madrileny ha jugat només 11 partits en 2 cursos

Borja García, un dels jugadors més estimats pel Girona Futbol Club, ha tingut una temporada 2023/24 en blanc. Ha estat l’únic jugador del primer equip que no ha jugat cap minut. Tot i ser una peça fonamental en temporades anteriors, en aquesta ha encadenat quatre lesions que l’han apartat del tot dels esquemes de Míchel. Primer amb la fasciïtis plantar, una lesió que ja arrossegava del curs anterior. Tot i tornar a una convocatòria després de molt temps contra el Madrid –30 de setembre a Montilivi–, Borja va recaure i fins al gener va tornar a estar fora de combat. Finalment, la temporada la va acabar amb lesions a la cuixa que li impedien completar els entrenaments amb la resta de companys. Borja García ha tingut una trajectòria destacada amb el Girona des que va arribar al club l’any 2015 provinent del Còrdova. Ha estat conegut per la seva visió de joc, la capacitat per crear ocasions i l’habilitat per marcar gols des de la mitja punta. Els seus esforços han estat crucials en els èxits del Girona en els últims anys, en què ha ajudat l’equip a assolir posicions competitives i mantenir-s’hi. Sobretot se l’ha de recordar en l’anada del play-off d’ascens del 2022, i és que seu va ser el gol al minut 1 per igualar la eliminatòria contra l’Eibar a Ipurua. Tot i la seva absència aquesta temporada, el club i els aficionats continuen mostrant el seu suport a Borja García. Aquest estiu, però, els camins del madrileny i el Girona se separaran, ja que acaba contracte i el club no li ha fet cap oferta de renovació. En conclusió, Borja ha acabat un any atípic en la seva carrera. Des que va aterrar a Montilivi, s’ha convertit en un dels jugadors amb més partits de la història del club, un total de 233 –és el tercer amb més, empatat amb Granell–, i 22 gols en 8 temporades. Malauradament, aquests increïbles registres, que l’han portat a ser un dels capitans de l’equip i a dur el dorsal 10, no s’han pogut incrementar en els últims dos cursos, en què només ha jugat onze partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)