Girona

El Girona B fitxarà l’olotí Ferran Ruiz (Madrid C)

Com cada estiu la construcció de la plantilla del Girona B comportarà molts canvis. Després d’un curs en què el filial blanc-i-vermell ha arribat a patir durant bona part del curs per salvar la categoria, el club confia fer un pas endavant i tornar a lluitar en les primeres posicions de 3a divisió FEF per poder aspirar a l’ascens. Per fer-ho, un dels jugadors que reforçarà el Girona B la temporada que ve serà el lateral dret Ferran Ruiz, que arribarà procedent del Madrid C, amb qui aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a 2a divisió FEF després de ser campió de lliga en el grup madrileny. El defensa ha estat una peça important, i és que ha jugat 28 partits.

Ruiz va néixer a Olot el 2003 i va viure a Santa Pau. Va començar a jugar a futbol a l’equip del poble garrotxí i es va formar a la base del Girona, de manera que coneix bé la casa. Va fitxar per al Reial Madrid la temporada 2018-2019. El lateral dret ha estat convocat en alguna ocasió amb el Reial Madrid Castella i amb la selecció espanyola sub-16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)