Girona

“Vinc a gaudir i a ajudar a fer créixer el club”

El Girona no és el repte immediat d’Abel Ruiz, que abans viurà els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola. “Ara em centraré en els Jocs, però quan torni ho faré amb moltíssimes ganes. Estaré preparat per començar amb l’equip i no tindré cap problema a ser aquí l’endemà. Tinc molta il·lusió i ganes que arribi el primer partit.” Disposat a sacrificar vacances, el davanter d’Almussafes va firmar ahir el contracte amb el Girona i poc després va ser presentat a Montilivi, acompanyat dels pares, germans, parella i representants. “Vull agrair a en Quique [Cárcel], en Nacho [Mas Bagà] i al tècnic l’oportunitat. Estic molt content d’estar aquí i ara vull gaudir de l’experiència.”

El Girona seguia feia temps el jugador, que fins i tot va admetre que els primers contactes amb Míchel van ser la temporada passada: “Ja hi va haver algun contacte, hi he anat parlant i ha mostrat interès en mi. Des de l’any passat ja tenia al cap poder venir. I el futbol que fa, n’hem gaudit molt des de fora, des de la televisió. Ara espero sumar i fer que el club vagi a més.” El futbolista format al planter del Barça jugava a l’Sporting de Braga des del 2020, primer com a cedit i després en propietat. “Per mi era un somni tornar a la lliga espanyola i a un club com el Girona, que està fent uns anys molt bons. Vinc a gaudir i a intentar fer créixer el club.” Abel és davanter, però es pot adaptar a jugar a les bandes. “Soc un jugador molt solidari. Un davanter complet, que intenta fer una mica de tot. Sempre amb la idea d’ajudar l’equip.”

El nou davanter del Girona pot parlar del repte de la Champions perquè hi ha jugat amb el Braga. “És una competició molt bonica. És bonica però també difícil i exigent. Aquí treballarem per poder estar a l’altura d’una competició tan important. Fa molta il·lusió a tothom, i crec que junts farem un bon paper. Treballarem per estar al més alt nivell i poder rendir contra els millors.” Assumeix també que el llistó que ha marcat el club gironí és altíssim. El va veure sovint, i ha demanat informes a excompanys com Yan Couto. “He pogut parlar amb molts jugadors que hi havia l’any passat aquí. Això també m’ha ajudat a estar tranquil. Estic content d’estar aquí i haver fet aquest pas d’arribar a Girona”.

LA PRESENTACIÓ

La Champions és molt bonica, però exigent. Treballarem per estar a l’altura. Crec que junts farem un bon paper
Abel Ruiz
Té un nivell òptim per als objectius del Girona. Esperem que pugui mostrar tot el seu talent i pugui créixer
Quique Cárcel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)