Girona

Quique Álvarez, l’escollit per dirigir el Girona B

El Girona ha anunciat canvis en la direcció de l’equip filial i el juvenil A. El club blanc-i-vermell ha informat que Quique Álvarez és l’escollit per dirigir el Girona B que competirà el curs vinent a tercera FEF si res no canvia –el club de Montilivi va fer una aproximació amb el Badalona Futur però finalment no comprarà la plaça a segona FEF–. Quique Álvarez formarà tàndem amb el seu germà Òscar, que va jugar al conjunt de Montilivi a segona A entre el 2008 i el 2010, a segona A.

Quique Álvarez té 48 anys i compta amb un gran bagatge a la seva esquena després de passar per diferents equips de base i acompanyar a Javi Calleja al cos tècnic del Vila-real, l’Alavés i el Llevant, equip del qual prové.

Amb aquesta incorporació, el fins ara tècnic del segon equip del Girona, Sergi Mora, tornarà a entrenar a l’equip juvenil A de divisió d’honor, vacant que ha deixat Hèctor Simón, que ha fitxat pel Figueres de Lliga Elit. Enguany, el juvenil del Girona disputarà la UEFA Youth League a l’estadi Palamós Costa Brava, tot un repte per al futbol formatiu blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)