Girona

El Girona fa oficial la samarreta de la temporada 2024/25

Fa més d’un mes que no és cap secret, perquè després que es filtressin les fotografies Aleix Garcia va ensenyar a tothom la samarreta durant la celebració del final de temporada a la plaça del Vi, però el Girona ha esperat fins avui per fer oficial la indumentària de la temporada 2024/25, la de l’estrena a la Champions.

La samarreta de la indumentària principal compta amb disseny innovador pel Girona FC, que recorda a la samarreta de l’equip d’hoquei de la ciutat. Amb els colors vermell i blanc habituals, les tradicionals franges verticals son substituïdes per l’anomenat vair, un patró repetitiu utilitzat habitualment en l’heràldica medieval. Aquest vair d’ondes que es pot veure als escuts de l’equip i de la ciutat, en ser una variació que pot evocar les ondulacions de l’aigua, s’ha relacionat popularment– tot i que no té validesa històrica– amb les aigües de la ciutat i per extensió, els rius que la travessen.

A la part del darrere del coll, que torna a ser rodó, destaca la senyera i al seu frontal, el nou patrocinador principal, Etihad Airways. Les mànigues es presenten en llampant vermell llis amb un rivet en blanc. L’uniforme es completa amb els pantalons, que abandonen l’actual blau pel retorn al vermell contrastant amb les mitges que seran blanques i amb alguns detalls vermells.

La nova indumentària ja es pot comprar a la botiga oficial del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)