Girona

Pablo Machín deixa l’Apollon Limassol de Xipre

L’ex entrenador del Girona, Pablo Machín, deixa de pertànyer a l’Apollon Limassol, que n’ha anunciat l’adeu a traves de les xarxes socials. El de Gómara, que dirigia al seu setè equip des que va deixar el Girona l’estiu del 2018 per anar al Sevilla, havia firmat el passat desembre fins al final del curs i no renovarà el seu contracte per seguir a la banqueta del club de Xipre, que ja ha anunciat al seu relleu, Adrian Gula.

Machín ha dirigit 28 enfrontaments en la seva trajectòria a l’Apollon amb un balanç de 13 victòries 9 empats i 6 derrotes, fet que ha deixat a l’equip en la setena posició de la taula. El tècnic buscarà ara una nova aventura a l’estranger o el retorn a Espanya per tornar a la roda del mercat.

En la seva trajectòria després de dirigir el Girona, Machín ha passat pel Sevilla, l’Espanyol, l’Alavés, l’Al-Ain, Al-Raed, l’Elx i el darrer l’Apollon Limassol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)