Girona

Miguel i Abel Ruiz, concentrats amb la selecció olímpica per als Jocs de París 2024

Els dos futbolistes del Girona ja han arribat a la concentració a la Ciutat del Futbol de Las Rozas per preparar la cita olímpica d’aquest estiu a la capital francesa

Miguel Gutiérrez i Abel Ruiz ja han arribat a la concentració de la selecció olímpica a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid, per preparar els Jocs Olímpics que se celebren aquest estiu a París. A més dels dos representants blanc-i-vermells, també formen part de la convocatòria Eric Garcia, que ha jugat el darrer curs a Montilivi cedit pel Barça, l’exjugador del Girona, Álex Baena, que actualment està disputant l’Eurocopa amb l’absoluta, i el gironí Pau Cubarsí.

El combinat espanyol, dirigit per Santi Denia, disputarà el 18 de juliol a Bordeus un amistós de preparació contra els Estats Units, abans de viatjar a la capital francesa per a la gran cita olímpica. Espanya ha quedat emparellada a la fase de grups amb Uzbekistan (24 de juliol a les 15h), la República Dominicana (27 de juliol a les 15h), selecció en què també hi ha representació gironina gràcies a la presència del figuerenc Òscar Ureña, que aquesta última temporada ha jugat en el Leganés cedit pel Girona, i Egipte (30 de juliol a les 15h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)