Girona

Àlex Sala deixa el Girona i continuarà al Còrdova

El Girona ha fet oficial aquest migdia que Àlex Sala i el club separen els seus camins de manera definitiva. No es donen detalls de l’operació pel migcampista de 23 anys, que tenia contracte fins al 2025 i que minuts després de l’anunci dels gironins ha estat anunciat com a nou jugador del Còrdova. El de Viladecans, doncs, continuarà al club andalús en el que va jugar cedit la temporada passada i amb qui va aconseguir l’ascens a 2a divisió A després de superar el Barça Atlètic en la final del play-off d’ascens. Àlex Sala ha estat una peça important per assolir l’ascens, i és que ha jugat 33 partits en els que ha marcat dos gols i ha repartit sis assistències.

Àlex Sala va arribar al Girona al gener del 2021 procedent del Barça B i aquella mateixa temporada va debutar amb el primer equip del Girona a 2a divisió A jugant dues estonetes contra el Cartagena i el Leganés, formant part de l’ascens a primera divisió. El curs següent, el 2022/23, el migcampista va jugar cedit al Sabadell i el curs passat al Còrdova, on ara es quedarà en propietat amb un contracte fins al 2026.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)