Girona

Quique Álvarez: “Girona és un lloc ideal per tornar a ser primer entrenador”

Quique Álvarez ha estat presentat com a nou entrenador del filial del Girona, que tornarà a competir a tercera divisió FEF. Formarà tàndem amb el seu germà Òscar, exjugador del conjunt blanc-i-vermell.

Quique Cárcel

“És una aposta important pel club. Sabem la importància que agafa el fet d’intentar fer un pas endavant amb el Girona B. Sempre he estat bastant prudent amb les condicions que ha hagut de treballar el filial. Ara sí que agafa un rol important la distància que hi ha entre els dos equips, i creia que aquest any s’havia de fer una aposta important. Quique Álvarez té molta experiència i pot fer una gran feina.”

Albert Síria

“És una aposta important a nivell de club. Quique ens pot aportar valor al Girona B, al club, als jugadors, en una temporada important per intentar connectar una prioritat, treballar el talent i promocionar-lo, però també el rendiment. La idea és centrar-nos en el dia a dia, que el cos tècnic treballi molt bé amb els jugadors, i estem convençuts que el valor que ens aportarà ens aproparà a l’objectiu de fer un pas a nivell de categoria, per escurçar la distància amb el primer equip.”

Quique Álvarez

“La meva idea personal, després d’estar amb Calleja molts anys, el cos em demanava entrenar. Em va arribar la proposta del Girona i per mi és un lloc ideal per tornar a ser primer entrenador. Primer, perquè s’estan fent molt bé les coses. El club està creixent en una bona direcció. Segon, perquè conec moltes persones que estan treballant aquí, cosa que em dona seguretat i tranquil·litat. I tercer, perquè és un repte important, encara que sigui un filial. És un repte ajudar els nanos a créixer, a intentar que algun pugui arribar a ajudar el primer equip. I en l’aspecte competitiu, intentar que aquest equip pugui estar en una categoria superior. També és important que m’ajudi el meu germà. Estic molt il·lusionat i content de ser una peça més d’aquest club que està creixent.”

Pujar o formar

“La prioritat d’una acadèmia ha de ser formar jugadors perquè puguin servir per al primer equip. Però no ens podem oblidar que hi ha un objectiu que és pujar l’equip, que m’ho han deixat clar i no me n’amago. Espero poder lluitar per pujar, sense oblidar l’altra part.

Difícil, que jugadors alternin els dos equips?

“Per descomptat que hi ha un salt, però en els jugadors joves crec que es poden adaptar, si tenen qualitat i talent, que el tenim i el tindrem. És feina nostra, sobretot que la gent en dinàmica al primer equip, quan baixin tinguin els peus a terra i que el seu lloc és fer-ho bé al filial.”

Míchel

“No he parlat amb ell, però crec que té molta feina com per estar parlant amb mi i de com jugarem. L’estil que té ell m’agrada molt i, dins dels matisos que tenim cada entrenador, m’agrada el seu estil. Serà difícil fer-ho igual, però intentarem estar propers.”

La plantilla

“La plantilla va bastant bé perquè hi ha una base important de jugadors que repetiran. Entre aquests i els que hem fet, i algun que estem a prop, crec que és una base important. L’any de patiment els farà créixer molt el segon any.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)