Girona

Jordi Cuixart farà el servei d’honor de l’Olot-Girona

L’Olot ha anunciat aquest migdia que l’empresari i activista Jordi Cuixart serà l’encarregat de fer el servei d’honor abans de l’amistós entre el conjunt olotí i el Girona que es disputarà al municipal d’Olot el dimecres 17 de juliol a les 19h. D’aquesta manera el club vol fer un homenatge a un dels líders socials de l’independentisme català, que va tenir una cadira groga reservada a la llotja de l’estadi municipal durant els anys que va estar a la presó. “Serà un dia per celebrar el seu suport a un projecte que té una filosofia, uns valors i un posicionament en favor del talent esportiu català. També per posar de relleu el valor social que rebem amb el suport d’un gran lluitador, que també fou president d’Òmnium Cultural, amb qui l’Olot té conveni de col·laboració en la ferma defensa de la llengua i la cultura del país”, diu el comunicat del club.

Cal recordar que les entrades pel partit Olot-Girona es van posar a la venda ahir i que tenen un rerefons solidari, ja que un euro de cadascuna de les entrades venudes anirà destinat a la Fundació Albert Bosch, en concret al seu projecte “Realitat Millorada”, que treballa per a la reforma integral de l’Àrea Oncològica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)