Girona

El Girona confirma l’amistós contra el Nàpols

Pretemporada. Els dos equips s’enfrontaran el 3 d’agost a Castel di Sangro (Itàlia) a les 18:30h

El Girona ha confirmat el setè amistós de l’estiu. Com va publicar aquest diari la setmana passada, el conjunt dirigit per Míchel jugarà contra el Nàpols per tercer any consecutiu. L’enfrontament es disputarà el 3 d’agost (18:30h) a l’estadi Teofilo Patini -mateix escenari dels dos últims precedents- de Castel di Sangro (Itàlia), localitat on l’equip napolità completa habitualment el seu stage de preparació.

Els locals es van imposar en el duel del 2022 (3-1), amb gol de Taty Castellanos, mentre que el del 2023 es va resoldre amb un empat (1-1). L’autor de la diana blanc-i-vermella va ser Stuani.

Amb aquest, el club ja té programats set compromisos de pretemporada. El 17 de juliol visita l’Olot (19h) al municipal garrotxí. Els dies 20, 27 i 31 s’enfrontarà, respectivament, al Montpellier, l’Espanyol i el Toulouse. El primer matx tindrà lloc al Royalverd Training Center, mentre que els altres dos es jugaran a Torremirona. Tots tres seran a porta tancada i amb hora d’inici a les 11h. Finalment, els gironins faran una estada a Anglaterra en què visitaran el St James’ Park de Newcastle el 9 d’agost (20:30h) i el Vitality Stadium de Bournemouth el dia 10 (20h, en tots dos casos, hora catalana), cinc dies abans de l’estrena en lliga al Benito Villamarín (21:30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)