Girona

Els museus de la ciutat preparen una mostra conjunta sobre el Girona

Divendres a la tarda es farà al Museu del Cinema la presentació de la mostra Un Girona de museu, una temporada per emmarcar. És una iniciativa dels museus de la ciutat, que oferiran un recorregut pels anys d’història del Girona a través d’objectes i elements patrimonials emblemàtics. En cada museu, s’habilitaran petits espais per exposar-hi objectes icònics i singulars relacionats amb el Girona. N’hi haurà al Museu d’Arqueologia de Catalunya- Girona –els precedents del club i els anys trenta i quaranta–; a la Casa Masó –una mostra de peces dels anys trenta–; al Museu d’Història dels Jueus –els anys cinquanta i seixanta–; al Museu d’Història de Girona –els anys setanta i vuitanta–; al Museu d’Art de Girona –els anys noranta fins al 2008– i al Museu del Cinema –del 2008 al 2024.

La mostra s’inaugurarà divendres –amb l’alcalde de Girona, Lluc Salellas; el regidor de Cultura, Quim Ayats; el president del Girona, Delfí Geli. i els dos col·leccionistes que han cedit la majoria de les peces exposades, Albert Mateos i Albert Martínez– i s’allargarà fins al 15 de setembre. Els socis i sòcies del Girona tindran entrada gratuïta als museus els mesos que durarà aquesta exposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)