Girona

Míchel: “Serà un curs preciós en què continuarem fent història”

Pretemporada. El Girona ha tornat avui a la feina a La Massana de Vilablareix i el tècnic de Vallecas ha assegurat en el primer discurs de la temporada 2024/25 que l’equip encara no ha tocat sostre

Avui ha estat el primer dia de pretemporada per al Girona a La Massana de Vilablareix, on demà acabarà de fer les proves mèdiques i físiques protocol·làries del retorn a la feina. El club ha publicat un vídeo a les xarxes socials en què es pot veure les abraçades de retrobament entre els integrants de la plantilla -futbolistes i cos tècnic- després de donar per acabat el període de vacances, i també el president Delfí Geli, el director esportiu Quique Cárcel i l’entrenador Míchel Sánchez donant la benvinguda a peu de gespa als jugadors. En l’esmentat vídeo, es pot escoltar el primer discurs de la temporada 2024/25 del tècnic de Vallecas.

“El curs passat va ser històric i increïble, però encara ens queden moltes coses per fer i tenim marge de millora. Hi haurà una motivació especial perquè afrontarem una competició molt maca com la Champions League, però la base de tot ha de continuar sent la feina del dia a dia. En aquests tres anys, el millor que heu aconseguit és fer-vos vostra aquesta dinàmica de treball. Encara no hem tocat sostre i no tinc cap dubte que serà una temporada preciosa en què continuarem fent història”, ha assegurat el madrileny.

Abans de començar la primera sessió, Míchel també ha volgut enviar un missatge concís de confiança als futbolistes. “Amb cada temporada que passa, consolido encara més la meva amistat amb vosaltres. No em desgasta entrenar-vos perquè cada dia us considero més part de la meva vida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)