Girona

Amb il·lusions renovades

Pretemporada. Avui s’enllestiran les proves mèdiques i físiques per continuar preparant l’estada de la setmana vinent a la Vall d’en Bas, que es culminarà amb un amistós contra l’Olot

Ahir va ser un dia de retrobaments a la Massana de Vilablareix, on el Girona va començar la pretemporada i els futbolistes i els membres del cos tècnic van tornar a la feina després d’esgotar les vacances. Els gironins van entrenar-se ahir a les noves instal·lacions amb 20 jugadors del primer equip, entre els quals va destacar el mitjapunta neerlandès de 18 anys Gabriel Misehouy, que va passar la revisió mèdica amb normalitat i ja es va exercitar amb els seus nous companys. També van participar en la sessió cinc futbolistes del filial: Antal, Iker Almena, Oriol Comas, Selvi i Minsu. Avui, el conjunt blanc-i-vermell torna a entrenar-se al matí i completarà les proves mèdiques i físiques protocol·làries del retorn a la feina, abans d’iniciar la setmana vinent al Royalverd Training Center, a la Vall d’en Bas, una estada de preparació que culminarà amb un amistós contra l’Olot que es disputarà el dimecres 17 al municipal garrotxí (19 h).

El club va publicar ahir un vídeo a les xarxes socials en què es poden veure algunes de les intimitats del vestidor de la nova ciutat esportiva, encara en construcció, així com el president, Delfí Geli; el director esportiu, Quique Cárcel, i l’entrenador, Míchel Sánchez, donant la benvinguda a peu de gespa als jugadors. El tècnic de Vallecas va assegurar en el seu primer discurs de la temporada 2024/2025, instants abans de l’inici de l’entrenament, que l’equip encara no ha tocat sostre. “El curs passat va ser històric i increïble, però encara ens queden coses per fer i tenim marge de millora. Hi haurà una motivació especial perquè afrontarem una competició molt maca, la Champions League, però la base de tot ha de continuar sent el dia a dia. En aquests tres anys, el millor que heu aconseguit és fer-vos vostra aquesta dinàmica de treball. No tinc cap dubte que serà una temporada preciosa en què continuarem fent història”, va remarcar. Míchel també va voler enviar un missatge emotiu als seus jugadors. “És trist veure que hi ha gent del curs anterior que no continua, però hi ha una estructura sòlida i continua un bon gruix de la plantilla. Cal ajudar els nous perquè s’integrin en la nostra manera de treballar. Amb cada temporada que passa, consolido encara més la meva confiança i relació d’amistat amb vosaltres. No em desgasta entrenar-vos perquè cada dia us considero més part de la meva vida”, va assegurar.

Aleix Garcia, que va fitxar recentment pel Bayer Leverkusen, també va visitar la Massana, en aquest cas per acomiadar-se dels seus ja excompanys.

RETORN A LA FEINA

Vint jugadors del primer equip i cinc del filial van completar la primera sessió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)