Girona

Van de Beek, el quart fitxatge del Girona

El Girona FC ha fet oficial la incorporació de Donny Van de Beek, procedent del Manchester United. Aquest és el quart fitxatge del nou curs, el segon del dia, i un altre jugador neerlandès que s’uneix a Gabriel Misehouy.

Van de Beek, de 27 anys, juga de migcampista i arriba a Girona amb un contracte fins al 2028. El futbolista, que ha aterrat avui a la ciutat catalana, ha passat les proves mèdiques i ha firmat el seu nou contracte amb el club blanc-i-vermell. Segons el periodista especialitzat en el mercat de fitxatges, Fabrizio Romano, el Girona FC pagarà mig milió d’euros fixes i 4,5 milions més en variables assequibles. A més, hi ha unes altres variables, més complicades, que podrien elevar l’operació fins als 15 milions d’euros en total.

Un desig de Cárcel

Quique Cárcel ha aconseguit un jugador que fa temps que desitjava incorporar. Ja durant el mercat d’hivern passat, Van de Beek va estar a la llista de possibles fitxatges del Girona. El migcampista aporta una àmplia experiència a les millors lligues europees, com la Premier League, la Bundesliga i l’Eredivisie, havent jugat per clubs com el Manchester United, l’Everton, l’Eintracht Frankfurt i l’Ajax. A més, ha disputat 27 partits a la Champions League, 19 a l’Europa League i ha representat la selecció absoluta dels Països Baixos.

Amb aquesta incorporació, el Girona FC fa un salt de qualitat a la seva plantilla, oferint un recanvi de nivell per a Aleix. Malgrat tot, Van de Beek haurà d’adaptar-se al conjunt de Míchel i recuperar el to competitiu que ha perdut aquest any a Old Trafford. No obstant això, amb el talent i l’experiència que va demostrar durant la seva etapa a l’Ajax, s’espera que sigui un jugador clau per al Girona en els pròxims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)