Girona

El Girona B reforça la porteria amb Sergi Puig

El Girona B ha anunciat la incorporació de Sergi Puig per dues temporades. El porter de 25 anys, nascut a Premià de Mar, arriba procedent del Sestao River de Primera FEF, on va disputar 34 partits la temporada passada. Segons apunta la Cadena Ser, el jugador entrenarà amb el primer equip de Míchel.

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, Puig ha acumulat experiència en diversos clubs del futbol espanyol. Va jugar amb el Sabadell fa dues temporades i també va defensar la porteria de la Ponferradina a Segona Divisió. Abans havia passat per l’Hospitalet, el filial de Las Palmas i el Conquense.

Albert Síria, director esportiu del Girona B, està construint un projecte ambicios per portar el filial a Segona FEF. L’equip estarà dirigit per Quique Álvarez, que també s’estrenarà al capdavant de l’equip aquesta temporada.

Puig s’afegeix als recents fitxatges de Raúl Martínez, procedent de l’Hospitalet, i Ferran Ruiz, del Madrid Castilla, que ocupen les posicions de migcampista i lateral dret, respectivament. Amb l’arribada de Sergi Puig, el filial gironí fa un salt de qualitat a la porteria, on competirà amb Lucas Garcia per la titularitat.

Aquestes incorporacions reflecteixen el compromís del Girona B per consolidar-se i aspirar a categories superiors, reforçant totes les línies de l’equip amb jugadors de qualitat i experiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)