Girona

El Girona comença avui l’estada de preparació a la Vall d’en Bas

Pretemporada. L’equip blanc-i-vermell disputarà aquesta setmana a la Garrotxa els dos primers partits de l’estiu, contra l’Olot i el Montpeller

El Girona inicia avui la seva estada de preparació a la Vall d’en Bas, com ja va fer l’estiu passat. L’equip dirigit per Míchel disputarà el primer partit de pretemporada el dimecres 17 de juliol contra l’Olot al municipal garrotxí (19h). Tres dies més tard, el dissabte 20, els gironins s’enfrontaran al Montpeller a porta tancada (11h) al Royalverd Training Center, les instal·lacions en què entrenaran durant la setmana, ubicades a Les Preses, on entre el 10 i el 14 de juliol s’hi ha celebrat el festival Vallviva. És per això que els operaris han estat treballant al llarg d’aquesta darrera nit per desmuntar l’escenari i tot l’equipament i el conjunt blanc-i-vermell haurà de començar a exercitar-se en un camp d’entrenament de dimensions reduïdes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)