Girona

Míchel: “La prioritat és la lliga. El que importa és el creixement del club”

  • VÍDEO: L'entrevista a Míchel Sánchez
  • Míchel, en l’inici de la pretemporada del Girona NURI MARGUÍ / GIRONA FC.

Després d’arrencar dimecres passat la pretemporada el Girona ha començat avui l’estada a la Vall d’en Bas, on s’entrenarà aquesta setmana a les instal·lacions de RoyalVerd, a més de disputar els partits contra l’Olot, dimecres al municipal olotí, i el Montpeller, dissabte a les mateixes instal·lacions de RoyalVerd. Són dies d’una intensa càrrega física, però també per a que Míchel comenci a preparar l’inici del curs. El tècnic de Vallecas ha parlat en una entrevista als mitjans del club del que espera aquestes setmanes i de la temporada, amb el repte de l’estrena a la Champions.

Primeres sensacions

“Com sempre les sensacions són molt bones perquè tenim una gran atmosfera de treball. L’equip ha vingut amb moltes ganes i tots els jugadors tenen motivació. Ells entenen que és una temporada molt especial per la Champions, però tots tenim clar que el més important és el creixement del club i això passa per continuar a primera divisió. els primers dies sempre són d’acondicionament a l’entrenament, però tinc la sensació que tot el món aquí és feliç, i per a mi això és molt important.”

L’ambient al vestidor

“Penso que tothom al club, des del primer a l’últim, té la tranquil·litat de saber que al costat té un amic. Sempre he tingut la sensació que al club m’han ajudat en tot. Des del cap fins cap a baix. Això és el que he dit als jugadors, que el més important és el camí que hem de fer junts, ajudant-nos i estant units. Si comencem així penso que les coses aniran bé. Ho hem de fer veure ràpidament als jugadors que han vingut nous i no ho coneixen. Per això és important que la gent que porta més anys hi sigui per a que el grup entengui per on va la cosa.”

Els fitxatges

“Són jugadors que estic segur que ens faran millors. Són bons jugadors, tenen talent, que és el que necessita l’equip, i són perfils de la nostra manera d’entendre el futbol i fer les coses. Penso que anirà bé perquè són jugadors que s’han d’adaptar a nosaltres.”

Les baixes

“Quan va acabar la temporada ja vaig dir que era una mica trist perquè hi havia jugadors que segur que no estarien amb nosaltres i que en vindrien d’altres. El futbol té aquesta cosa negativa que gent que ha fet coses molt bones pel club no estarà amb nosaltres. És una nova etapa, però és veritat que amb jugadors com Borja i Aleix la seva història amb el Girona és molt top. Aleix ha estat els tres anys amb mi i el que vull és donar-li les gràcies per tot el que ha fet i estic segur que la cosa li anirà bé. A Borja també, perquè per a mi és un amic i és especial, perquè ha jugat amb mi i he tingut l’honor d’entrenar-lo. Li desitjo el millor i espero que tot li vagi bé. Li he de donar les gràcies de part del club, perquè tothom el trobarà a faltar segur, però el futbol té aquestes coses i hem de mirar endavant. Segur que tots hi pensarem i estem agraïts pel que han fet. És un moment trist, però hem de continuar.”

El calendari amb tres competicions

“En el poc temps que tenim per entrenar-nos hem de fer entrenaments de molta qualitat. És tenir qualitat enlloc de quantitat. A la plantilla també pensem que és així. No volem molts jugadors, si no jugadors amb talent. És un calendari difícil. És veritat que començar amb dos partits a fora té més dificultat, però hem d’anar pas a pas i a poc a poc. Pensarem en el primer partit i ja anirem mirant el que vindrà.”

La Champions

“Per a nosaltres és un somni, però l’hem d’aparcar i deixar-ho una mica al costat. Hem de pensar en una bona feina ara durant la bona pretemporada per preparar-nos bé per la lliga i que el club estigui preparat per estar en tres competicions, però pensant que la més important és la lliga. Estic segur que els jugadors tenen una bona sensació per la Champions, però primer hem de construir un equip que estigui bé en la lliga i que representi bé a la nostra gent. La lliga és el principal objectiu del club. Després ja mirarem la Champions i farem el millor possible. És històric i el primer dia serà especial, però queda molt. Espero i desitjo que el primer partit sigui a casa. M’agradaria molt.”

Missatge a l’afició

“Donar els gràcies per tot el que han fet i faran per nosaltres. Estic segur que estaran al nostre costat. Nosaltres juguem per ells, perquè estiguin orgullosos i se sentin ben representats. Aquest any vindrà gent de tot Europa i veurà que Girona és un lloc molt maco i segur que l’experiència per la gent de fora serà molt bona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)