Girona

Detalls sobre la venda d’entrades per la Champions a Montilivi

L’Ignasi Mas-Bagà, director general del Girona FC, ha comparegut recentment a la sala de premsa per detallar el procés de repartiment i venda d’entrades pels quatre partits de la fase de grups de la Champions League que es jugaran a Montilivi. Aquest esdeveniment marca un moment històric per al club, que ha treballat incansablement des del 2023 en el projecte “Montilivi del Futur”.

Repartiment i Venda d’Entrades

L’estadi Montilivi compta actualment amb 9.721 seients disponibles, en contrast amb els 15.690 socis que té el Girona FC. El repartiment d’entrades pels partits de la Champions League serà el següent: UEFA, 1.300 entrades, Club, 1.500 entrades, Equip visitant, 700 entrades, mitjans de comunicació, 221 entrades i socis: 6.000 entrades.

Els 1.000 primers socis del club, que es van donar d’alta durant la temporada 2008/09, tindran el privilegi de gaudir dels quatre partits de la Champions sense haver de passar per un sorteig. La resta de socis tindran la garantia de poder assistir almenys a un dels partits, amb un procés d’inscripció que començarà avui, 16 de juliol, i es tancarà el 28 de juliol. El sorteig i l’assignació de les entrades es farà el 31 de juliol.

El calendari oficial de la Champions League, incloent els rivals del Girona FC, es publicarà el 29 d’agost. A partir del 3 de setembre, els socis podran començar a comprar les entrades per als partits assignats. Els preus de les entrades es determinaran un cop es coneguin els rivals, partint des dels 45 euros.

Projecte de Futur

Després de l’èxit de la nova ciutat esportiva a Vilablareix, inaugurada recentment la primera fase i que tindrà una inversió de 30 milions d’euros, la següent gran prioritat del club és la reforma de l’estadi de Montilivi. Aquesta reforma, que es va iniciar el setembre del 2023, inclou la remodelació de la grada de preferent i, més endavant, del Gol Nord.

Des del gener, el club ha col·laborat estretament amb l’Ajuntament per assegurar que l’estadi compleixi amb els requisits de la UEFA, que inclouen tenir un mínim de 8.000 espectadors, seients addicionals per a VIPs, premsa i altres necessitats específiques per a la competició.

Per complir amb les exigències de la UEFA, només s’habilitaran les zones de Gols inferiors i Preferent inferior. A més, el club reforçarà els recursos d’atenció al soci per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir durant aquest procés.

Reforma de l’Estadi i Projectes Futurs

Tot i que Montilivi necessitava reformes significatives, valorades en un milió d’euros, el club ha accelerat el procés gràcies als èxits esportius recents i els projectes d’inversió que s’han reprès després de la pandèmia de COVID-19. La prioritat continua sent la ciutat esportiva, però la reforma de Montilivi està en marxa per garantir que l’estadi estigui a l’altura dels requisits de la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)