Girona

Un debut ple d’il·lusions

Pretemporada. El Girona i l’Olot s’estrenen en pretemporada a la Garrotxa (19 h) en un partit especial per motius esportius, socials i solidaris

El Girona donarà el tret de sortida als partits de pretemporada visitant el camp de l’Olot aquesta tarda (19 h, Esport3), en un duel marcat per la il·lusió. El primer de la 2024/25 per als dos conjunts de més categoria de la província, que afronten temporades molt especials. El repte de la Champions per als de Míchel i el retorn a 2a FEF per als de la Garrotxa després d’un any incontestable a 3a. Tots dos l’afronten amb el mateix desig: que aquest duel que ja es va viure l’estiu passat torni a ser premonitori d’una campanya de somni.

L’estadi municipal d’Olot viurà una festa del futbol gironí. Les coses han canviat molt després de 12 mesos. A molt millor. Els olotins no rebran enguany tan sols un equip de primera divisió, rebran un equip que competirà a Europa, amb els millors del món. El tècnic dels locals, Pedro Dólera, assegura que “és un goig”, ja que “no sempre es pot jugar contra un equip tan bo, ens apropa una mica al futbol professional”.

L’Olot va començar a entrenar-se dimecres passat. Dólera destaca que ho han fet “una setmana o deu dies abans del que hauríem fet en condicions normals, però crec que el partit s’ho val”. Els jugadors no competien des del 15 de maig i acumulen uns primers dies de molta càrrega de treball; no serà fàcil el duel contra tot un Girona. Malgrat això, el tècnic assegura que intentaran “com a mínim ser un rival digne”. Dólera ho té clar: “El partit té dificultat i risc, però ens ho hem de prendre com una gran oportunitat per gaudir.”

L’Olot es prepara per competir a segona FEF amb l’objectiu de la salvació; l’entrenador barceloní deixa clar que d’inici “no pot ser un altre, en una categoria i un grup molt difícils”. “Saber competir millor i estar tranquils jornada a jornada”, aquesta és la clau per a l’entrenador. S’ha mantingut força el bloc i Dólera reivindica que, com a equip, estan “molt endollats” per la inèrcia de la gran temporada anterior i espera poder allargar el màxim possible aquest bon moment.

L’amistós tindrà una finalitat solidària al darrere. El club garrotxí, en col·laboració amb la Fundació Albert Bosch, destinarà 1 euro de cada entrada a la lluita contra el càncer infantil. I el partit tindrà també un component social important: l’activista Jordi Cuixart, expresident d’Òmnium Cultural, serà l’encarregat de fer el servei d’honor.

LA PRÈVIA

És un goig jugar contra el Girona, no sempre podem jugar un partit contra un equip tan bo, ens apropa al futbol professional
Serà difícil, però intentarem ser un rival digne per al Girona. Ens ho hem de prendre com una gran oportunitat per gaudir
L’objectiu d’enguany és la permanència a 2a FEF, en una categoria i grup molt difícils
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L’OLOT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)