Girona

Els socis del Girona FC responen massivament a les inscripcions per la Champions

El Girona FC ha obert avui les inscripcions per als seus 14.390 socis (números 1001 al 15.390) que opten a adquirir, com a mínim, una entrada per als quatre partits de la fase de grups de la Champions League que es jugaran a Montilivi a través d’un sorteig. Aquesta mesura garanteix que tots els socis tindran l’oportunitat d’assistir a almenys un dels partits, però la disponibilitat final dependrà de la demanda.

En les primeres tres hores des de l’obertura de les inscripcions, de 3 a 6 de la tarda, un total de 3.200 socis ja s’han inscrit en el formulari per optar a comprar entrades per als partits de la Champions League a Montilivi. Aquest ritme d’inscripcions demostra l’enorme expectació i il·lusió generades per la històrica participació del Girona en la màxima competició continental. Cal recordar que els 1.000 primers socis del Girona FC, que es van donar d’alta durant la temporada 2008/09, tenen garantit el seu accés a comprar les quatre entrades pels partits de la Champions sense necessitat de participar en el sorteig. Aquesta mesura vol reconèixer la fidelitat d’aquests primers socis que van estar amb el club des dels seus inicis en la seva trajectòria ascendent.

Polèmica a les xarxes socials

Tot i l’alt nivell de participació, la decisió del club de no prioritzar els abonats per sobre dels socis ha generat una notable polèmica a les xarxes socials. Molts usuaris han manifestat el seu descontentament amb aquesta decisió, argumentant que els abonats, que solen ser els seguidors més fidels, haurien de tenir preferència a l’hora d’adquirir les entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)