Girona

Savinho ja és del City

Mercat. L’extrem esquerrà que ha brillat al Girona aquest curs passat fitxa fins al 2029 pel Manchester City provinent del Troyes i es converteix en una de les grans apostes de Guardiola

Ahir el Manchester City va fer oficial la incorporació de Sávio Moreira, Savinho, procedent del Troyes, per a la temporada 2024/25, el primer fitxatge d’aquest estiu del club anglès. Amb tan sols 20 anys, Savinho fa el salt a un dels equips més en forma dels darrers anys i signa un contracte per a les pròximes cinc temporades, fins al 2029, amb el conjunt de l’Etihad. Segons Fabrizio Romano, periodista expert en mercat de fitxatges, l’operació s’ha dut a terme per una quantitat de prop de 25 milions d’euros i amb unes variables que podrien arribar fins a una xifra propera als 40 milions d’euros.

Després de l’extraordinari any cedit amb el Girona i el seu recent debut internacional amb la selecció brasilera, el futbolista va intentar fer-se un lloc al conjunt entrenat per Pep Guardiola. Allà va tenir la competència de jugadors com Jack Grealish i Jérémy Doku.

Brillant a Girona

El futbolista va brillar mentre estava cedit al Girona i va contribuir decisivament a la classificació del club català per a la lliga de campions. Va marcar nou gols i va fer deu assistències; el seu rendiment elèctric va cridar l’atenció tant en la lliga espanyola com internacionalment, i va debutar amb el Brasil en un partit contra Anglaterra a Wembley, on va ajudar a aconseguir una victòria per 1-0. A la copa Amèrica, es va estrenar com a golejador amb un gol contra el Paraguai.

El brasiler va aterrar a Montilivi cedit provinent del Troyes, que ja l’havia cedit la temporada anterior al filial del PSV Eindhoven, on va firmar uns números molts discrets i no va tenir gaire importància. A Girona, però, va trobar amb Míchel un ecosistema perfecte per explotar al primer nivell del futbol europeu. Ràpidament, el tècnic madrileny el va situar a la banda esquerra, com a extrem natural, i va trobar la verticalitat i decisió a camp rival que pocs extrems tenien en la lliga. Un autèntic descobriment per al conjunt gironí i que ràpidament va anar deixant el seu segell de joc elèctric a tots els camps de la lliga. Ara, Savinho té un nou repte al davant i és competir en un equip que aspira a guanyar tots els títols possibles i participant en les millors competicions del món, entre altres la Champions, on el Girona podria ser un rival.

LES REACCIONS

És emocionant unir-me al millor equip del món en aquest moment i estic desitjant treballar amb Pep Guardiola
Espero amb ganes el nou desafiament de jugar a la Premier i amb alguns dels millors del món
Savinho
jugador del manchester city
El que va fer al Girona va ser remarcable. Serà important aquest any i els que venen
Txiki Begiristain
Director esportiu del manchester city
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)