Girona

Juanpe: “Hem d’ensenyar als nous que som un equip que no ha perdut els valors”

El central canari del Girona afronta la seva novena temporada com a blanc-i-vermell

  • VÍDEO: L'entrevista a Juanpe
  • Juanpe, en un entrenament de la pretemporada GIRONA FC.

Juanpe Ramírez va ampliar fa un mes el seu contracte amb el Girona fins al 2025, de manera que complirà la seva novena temporada com a jugador blanc-i-vermell. És, de llarg, el futbolista amb més recorregut dins la plantilla gironina, cosa que li dona un valor afegit més enllà del que pugui aportar sobre la gespa. EL central canari, aprofitant l’estada a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas, ha concedit una entrevista als mitjans del club per valorar la temporada que els espera.

La novena temporada

“Mantenir-me tantes temporades al Girona és molt complicat per com està el futbol avui en dia. Jo m’he dedicat en cos i ànima cada dia que he estat aquí i he donat tot el que m’han demanat els entrenadors. M’he adaptat a tots i cadascun d’ells i crec que per això continuo al Girona. Tinc el mateix respecte per cadascuna de les persones que formen el club des del primer dia i això ajuda a que pugui continuar convivint aquí i que vulguin que continuï.”

El recorregut personal

“La meva evolució personalment és per estar orgullós. Ja és l’equip en el que més temps he estat, superant els vuit anys que vaig estar a Las Palmas. Aquí, més enllà del futbol, he pogut formar una família. Vag arribar amb 25 anys i en tinc 33. Estic orgullós pel camí que he recorregut i tan de bo pugui continuar vivint coses noves al Girona.”

El moment del club

“Sóc un afortunat de poder viure l’època daurada del club, però el que més gaudeixo és el dia a dia. És el que m’agrada fer i el que desitjo continuar fent.”

El que espera del curs

“L’objectiu sempre és el que demani el col·lectiu. Estem aquí perquè l’equip i el club millori i això és en el que m’he dedicat en cos i ànima cada temporada. Tenim la sort de tenir Míchel amb nosaltres que ens exigeix des del primer dia. Sabem que ens exigirà al màxim per competir cada setmana. Aquest és l’objectiu, afrontar cada setmana amb il·lusió i sense por a res.”

La veterania

“El rol més important que tenim els que portem més temporades al club és integrar el més ràpid possible als jugadors que venen de fora i coneixen com funciona això. Ensenyar que som un equip que ve de baix i que no ha perdut els seus valors, que això és el que el fa gran. Els hem d’ajudar en tot el que necessitin i esperem que s’adaptin el més ràpid possible.”

Els joves

“Com a consell els hi diria que gaudeixin cada moment. És molt difícil arribar al futbol professional. Tots hem passat per la seva situació i cada dia que estan aquí és una possibilitat per mostrar-se i dir que aquí estan i que hi ha una bona base per a que en qualsevol moment ens puguin ajudar. Han de tenir clar que són patrimoni d’aquest club i que en qualsevol moment se’ls necessitarà.”

Missatge a l’afició

“A l’afició hi ha poca cosa a dir. Aquesta última temporada ha estat extraordinària i ens han acompanyat en tot moment. Ha estat una temporada rodona, però ens han acompanyat en tot moment i estic molt orgullós que l’afició continuï creixent. Cada vegada són més nens els que volen ser del Girona i per nosaltres és un orgull. Tan de bo puguem repetir una temporada històrica i que aquest club tan bonic continuï sumant gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)