Girona

La ciutat esportiva del Girona, candidata com a subseu del Mundial FIFA 2030

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha anunciat avui els estadis proposats per albergar partits de la Copa del Món FIFA 2030 a Espanya, així com les subseus potencials per als entrenaments i amistosos de les seleccions. Després de dos anys de treball del Comitè Executiu per a la candidatura conjunta amb Marroc i Portugal, Girona es destaca amb tres instal·lacions candidates: la nova Ciutat Esportiva del Girona FC, Torremirona Relais Hotel Golf & Spa (Navata) i Camiral Golf & Wellness - Escola de Futbol de la Vinya (Caldes de Malavella).

La nova Ciutat Esportiva del Girona FC, situada a la Massana de Vilablareix, és un dels projectes de ciutat esportiva més atractius del moment. Tot just s’ha construït la primera fase, amb dos camps de futbol i zones de vestidors i despatxos, però el projecte englobarà múltiples camps de futbol, zones d’entrenament especialitzades i tot tipus de comoditats per als esportistes.

La decisió final sobre l’ús d’aquestes subseus serà presa pels equips participants i la FIFA després d’una avaluació directa. La confirmació de la candidatura conjunta es farà l’11 de desembre en l’Assemblea General de la FIFA, on es determinaran les seus definitives per al campionat. Entre les 45 subseus proposades, n’hi ha cinc de catalanes: Futbol Salou Sports Center (Salou, Tarragona), Nou Estadi Costa Daurada + Annex (Tarragona) i les tres gironines esmentades.

Les seus principals

Les 11 seus escollides segons els requisits de la FIFA: Anoeta (Donosti), Camp Nou (Barcelona), Gran Canària (Las Palmas), La Cartuja (Sevilla), La Rosaleda (Màlaga), Metropolitano (Madrid), Nueva Romareda (Saragossa), RCDE Stadium (Barcelona, Cornellà-El Prat), Riazor (A Coruña), San Mamés (Bilbao) i Santiago Bernabéu (Madrid).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)