Girona

El Montpeller apuja el llistó

Amistós. El Girona s’enfronta al conjunt francès a porta tancada a les instal·lacions de Royalverd (11 h, TV3)

Després de l’estrena de dimecres al camp de l’Olot (1-1), el Girona disputa aquest matí el segon partit de la pretemporada. Els blanc-i-vermells disputaran a les 11 h (TV3) un amistós a porta tancada contra el Montpeller a la Vall d’en Bas, concretament a les instal·lacions de Royalverd, on els de Míchel han fet l’estada abans de tornar la setmana que ve al centre d’entrenament de la Massana, a Vilablareix. Un dels atractius del partit pot ser el debut de Donny van de Beek, que no va jugar dimecres a Olot per precaució, però que ja està més rodat. Menys possibilitats té Krejcí, tot i que no està del tot descartat.

Serà una gran oportunitat per augmentar l’exigència, i és que després de l’empat contra els olotins, que van mostrar unes grandíssimes prestacions, el Montpeller ha d’augmentar l’exigència per als de Míchel, per molt que sigui el primer partit de la pretemporada del conjunt francès, que va acabar en la dotzena posició el curs passat a la Ligue 1.

Serà la tercera vegada que el Girona s’enfrontarà al Montpeller, i és que ja es van veure les cares l’any 2017 en un amistós que els gironins van guanyar 3-2 i en un altre el 2019, en el trofeu Costa Brava, en què el Montpeller va guanyar 0-1.

Rival potent

L’equip francès té diversos jugadors destacats a la seva plantilla. Benjamin Lecomte, el porter amb passat a la lliga espanyola que va jugar a l’Atlético de Madrid i a l’Espanyol, aporta experiència a la porteria. El capità Téji Savanier, veterà migcampista que ha jugat tota la seva carrera a França, és clau per a la creació de joc i va ser el màxim golejador del seu equip en la lliga la temporada passada, amb nou dianes. Joris Chotard, migcampista defensiu de 22 anys, controla el mig camp amb solvència. A més, el davanter nigerià Akor Adams destaca per la seva capacitat golejadora i és una amenaça constant per a les defenses rivals.

Arnaud Nordin i Wahbi Khazri són dues peces clau en l’atac del Montpeller. No obstant això, no estaran disponibles per al partit amistós contra el Girona a causa de lesions, fet que representarà una absència notable per a l’equip francès en aquest enfrontament de pretemporada.

NOVETATS

Van de Beek i fins i tot Krejcí podrien debutar en l’amistós d’aquest matí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)