El Girona empata contra el Montpeller en un festival de gols a la Vall d’en Bas (3-3)

Pretemporada. L’equip blanc-i-vermell, encara sense Van de Beek, empata contra el conjunt francès en un partit amb molta efectivitat de cara a porteria en què Krejci ha debutat i Dovbyk ha estat l’autor d’un doblet

El Girona empata a la Vall d’en Bas contra el Montpeller (3-3) en el segon amistós de la pretemporada, en un partit en què tots dos conjunts han tingut molta efectivitat de cara a porteria. Dovbyk ha fet un doblet a la primera meitat i Manu Vallejo ha marcat el tercer gol dels blanc-i-vermells, mentre que Krejci, que no va jugar contra l’Olot, ha debutat disputant 64 minuts. D’altra banda, Van de Beek no ha participat per precaució i Misehouy tampoc ha format part de la convocatòria.

Dovbyk ha estat molt participatiu durant la primera part, i seva ha estat la primera ocasió clara del partit. Almena ha filtrat una passada en profunditat per al davanter ucraïnès, que ha provat de picar-la sense èxit per sobre de Lecompte (17’). Tot seguit, el conjunt francès ha obert la llauna gràcies a un xut creuat de Nordin des de dins l’àrea (0-1, 19’), però, com ja va passar dimecres al municipal garrotxí, els homes de Míchel han reaccionat de forma gairebé immediata i, ara sí, Dovbyk ha vist porteria en rematar al primer pal una gran centrada d’Ilyas des de la banda dreta (1-1, 24’).

Iván Martín ha pogut ampliar l’avantatge passada la mitja hora de joc, però no ha sabut castigar l’error del porter visitant, que tot i concedir-li l’esfèrica en primera instància, ha refusat el seu xut (36’). Minuts després, el migcampista basc ha fet un desplaçament en llarg que Dovbyk ha aprofitat per esmunyir-se del seu marcador i definir amb calma per capgirar el resultat (38’, 2-1). Abans del descans, Gazzaniga ha tingut un ensurt en sortida de pilota que ell mateix s’ha encarregat de neutralitzar amb una bona aturada (44’).

A la segona meitat, una recuperació de Vallejo a camp contrari ha permès trenar una elaborada jugada col·lectiva que Minsu ha deixat en safata per a Stuani, que no ha pogut batre el porter, tot i que l’acció havia quedat invalidada per fora de joc (66’). Malgrat la dificultat de tots dos equips per generar arribades de perill, l’àrbitre ha assenyalat penal per una agafada dins l’àrea d’Antal sobre Junior Ndiaye, i Khazri ha tornat a posar les taules des dels onze metres (2-2, 71’).

No obstant això, els gironins s’han tornat a avançar gràcies a la diana de Vallejo, que s’ha beneficiat d’una passada picada d’Almena que el gadità ha engaltat al primer toc des de la frontal de l’àrea petita per enviar la pilota al fons de la xarxa (3-2, 81’). Ara bé, com ja havia passat inicialment a la inversa, la reacció no s’ha fet esperar, i això que Comas ha pogut encarrilar el triomf amb una rematada de cap provinent d’un servei de cantonada servit per Almena que s’ha perdut per sobre del travesser (83’), però Khazri ha marcat el seu doblet amb un xut llunyà ajustat al pal que Gazzaniga no ha pogut aturar (3-3, 85’). D’aquesta manera, el Girona posa punt final a la seva estada de preparació a la Garrotxa i l’equip, que gaudirà demà d’un dia de descans, tornarà a la feina dilluns a Vilablareix.