Girona

“Hem treballat la pressió i s’ha pogut veure”

A poc a poc el Girona va sumant i recuperant conceptes que tenia el curs passat i de moment les sensacions des de dins del vestidor són bones. “Avui volíem que es notés el que hem treballat aquests dies, que és la feina de la pressió. Sobretot en les ajudes. Crec que s’ha pogut veure sobretot en la primera part, quan hi ha hagut una mica més de ritme en el joc que després en la segona. Per aquesta part estem contents i ara hem de continuar treballant”, va dir després del partit Juanpe, l’encarregat ahir d’analitzar el partit dels blanc-i-vermells i de valorar aquesta setmana d’estada a la Vall d’en Bas: “La idea de venir aquí és escapar de la calor i fer grup amb els jugadors nous i els del filial. És important per a la temporada passar aquestes hores junts.”

El canari també va reconèixer que l’exigència d’aquesta temporada serà màxima. “Coneixent Míchel, aquesta temporada ens demanarà un pas més. Tindrem més exigència per les competicions que jugarem. Intentarem fer una temporada similar, que és un repte molt bonic”, va concloure Juanpe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)