Girona

Gol en la rampa de sortida

Un dels 20 jugadors que ara mateix formen la plantilla del primer equip del Girona és Manu Vallejo, però Míchel no compta amb el davanter gadità. Fitxat l’estiu del 2022, l’atacant, de 27 anys, només va jugar sis mesos al Girona i després ha encadenat dues cessions, a l’Oviedo, per mitja temporada, i al Saragossa. A 2a divisió A no ha fet el pas endavant que buscava –el curs passat va jugar 28 partits, 8 de titular, i va marcar 2 gols amb el conjunt aragonès– i no té lloc dins d’una plantilla que ha de ser competitiva a la Champions.

De moment, però, Manu Vallejo continua sent un més dins del vestidor blanc-i-vermell i ahir es va reivindicar marcant un bon gol contra el Montpeller. Aprofitant la passada picada d’Iker Almena, el gadità va engaltar una volea a la mitja volta que es va convertir en el 3-2, just abans del 3-3 definitiu. Un gol que li permet continuar el seu idil·li amb les pretemporades blanc-i-vermelles, perquè el curs passat ja va ser protagonista a l’estiu marcant dos gols, contra l’Olot i l’Andorra, i repartint una assistència abans de fer les maletes cap al Saragossa, a finals d’agost.

Malgrat el gol d’ahir, Manu Vallejo no té lloc al Girona, però són molts els equips de 2a divisió A interessats a incorporar-lo. El seu destí, però, encara és una incògnita, com també quina serà la fórmula. El contracte de Manu Vallejo expira el juny del 2025 i això podria fer que aquesta vegada s’opti directament per la rescissió contractual en lloc d’una nova cessió, que tindria poc sentit tenint en compte que no tornarà a la disciplina blanc-i-vermella al final del curs.

Una situació similar, tot i que menys definida, és la de Toni Villa, que també acaba contracte al final d’aquesta temporada. El murcià té més possibilitats de quedar-se, però és evident que després de la greu lesió li falta ritme de competició i serà difícil que el recuperi al Girona.

L’ÚLTIM ESTIU

Manu Vallejo acaba el contracte el juny del 2025, així que podria rescindir-lo

El Saragossa, denominador comú

Tornar al Saragossa no sembla una opció viable per a Manu Vallejo, però el conjunt aragonès sí que ha tornat a posar la mirada al Girona, i és que segons va informar ahir el diari Heraldo un dels objectius del Saragossa aquest estiu és l’extrem Ilyas Chaira. El ripollès ja va jugar la temporada passada a 2a divisió A, concretament al Mirandés, i són diversos els equips de la categoria de plata que estan interessats en els seus serveis.

La negociació per l’extrem de Ripoll no és l’única conversa oberta entre el Girona i el Saragossa, i és que segons informa el mateix mitjà aragonès els gironins han tornat a temptejar el fitxatge d’Alejandro Francés. El defensa de 21 anys, que pot jugar de central i lateral dret, ja va ser un objectiu l’estiu passat, però el club gironí no va poder afrontar un fitxatge que, acabant contracte l’estiu que ve, ara seria més viable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)