Girona

Francés, pendent dels clubs

Com en tota negociació, totes les parts intenten buscar i esgarrapar el millor per a elles. I el Saragossa, en l’operació que té oberta amb el Girona pel central Alejandro Francés, n’és el clar exemple. El futbolista vol anar al Girona i, òbviament, el club blanc-i-vermell vol el jugador des de fa més d’un any. L’entitat aragonesa sap que el Girona no apujarà la seva oferta de tres milions fixos i està intentant obtenir un rèdit més gran a través de les variables. Aquestes poden ser més assequibles, per assegurar cobrar els diners pactats, o, també, poden incloure algun jugador –Ilyas és l’escollit, en forma de cessió– que ajudi el Saragossa a incrementar el valor de la seva plantilla per mirar de fer un bon any i aconseguir un anhelat retorn a primera. El Saragossa rebutjava la primera oferta del club blanc-i-vermell, que tampoc pensa embogir. Temps d’estira-i-arronses.

La llista de perseguidors

Com és normal, la direcció esportiva del club ha atacat un objectiu no sense abans haver sondejat el futur d’altres jugadors amb un perfil similar en cas que les negociacions per Francés no acabin bé. El Girona ha preguntat per Víctor Chust, central del Cadis que amb 23 anys acumula més d’una seixantena de partits a primera, o també per Raúl Asencio, del Madrid Castella, amb el qual podria repetir la mateixa fórmula que amb Miguel i pagar per un percentatge de drets al Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)