Girona

Krejci: “A l’hivern vaig sentir que realment el Girona em volia”

El Girona FC ha presentat oficialment Ladislav Krejci, el jove central esquerre que va ser anunciat com a fitxatge el passat 14 de juny. Després de disputar l’Eurocopa amb la República Txeca i integrar-se a l’estada de pretemporada del conjunt dirigit per Míchel a la Vall d’en Bas, el jugador ha comparegut en roda de premsa a Montilivi per a presentar-se davant els mitjans i aficionats.

El president del Girona FC, Delfi Geli, ha donat la benvinguda a Krejci amb aquestes paraules: “Benvingut a Girona i bona sort. Estem contents que estigui avui aquí i és un jugador que creiem que ens pot aportar molt en competicions europees i a la lliga. És una temporada de reptes.”

Quique Cárcel, director esportiu del club, també ha valorat molt positivament el fitxatge: “L’hivern passat ja vam intentar portar-lo cap aquí. Estem molt contents perquè buscàvem aquest perfil de jugador, un central que pot jugar al migcentre i també en línies de tres. És bastant similar a Blind i es poden compaginar bé.”

Declaracions de Ladislav Krejci

Krejci ha començat la seva intervenció parlant de la seva posició preferida al camp: “Jugo millor a la posició de central, la que he estat ocupant recentment. Estic obert a jugar en altres posicions si l’equip ho necessita.”

Sobre la proposta del Girona, Krejci ha explicat: “Amb les converses que vaig tenir quan em van explicar el projecte, em vaig quedar impressionat. Em va agradar molt l’equip tècnic i l’estil de joc, tant defensiu com ofensiu. Això em donarà espai per poder créixer com a jugador i fer grans progressos, sobretot per jugar la lliga i la Champions que et donen moltes possibilitats.”

La faceta golejador

Krejci ha destacat també la seva faceta golejadora: “És sobretot gràcies a la feina que vaig fer amb els equips i entrenadors anteriors que em van permetre jugar d’una manera més ofensiva. Sóc un jugador físic, xuto els penals i això em facilita l’aspecte golejador.”

Coneixia abans el club i la ciutat?

Sobre el coneixement del club i la ciutat, Krejci ha dit: “És clar que sí que coneixia sobre el club i vaig seguir el joc de l’equip, va ser increïble. Sobre la ciutat no conec encara res, només hi he anat per obrir un compte bancari. En el futur, amb la meva xicota, els meus amics i família, m’agradaria visitar i conèixer la mentalitat de la ciutat i de la gent d’aquí. Vull aprendre a viure i a comportar-me aquí a Girona.”

Expectatives per a la Champions

En relació a les seves expectatives per a la Champions, Krejci ha comentat: “Simplement vull jugar en un dels millors equips de la lliga i arribar a entendre bé tant l’equip com el projecte per poder ser el millor jugador possible i ajudar a l’equip de la millor manera possible.”

Krejci ha recordat el seu primer contacte amb el Girona: “El primer contacte va ser durant l’hivern. Vaig sentir que realment el Girona em volia i tenia molt d’interès pel projecte de futur que tenien en ment. Això em va atraure molt.”

El fitxatge més car de la història del club

Quan se li ha preguntat sobre el fet de ser el fitxatge més car del club i el seu ídol de petit, Krejci ha respost: “No penso en això. Estic aquí només per aconseguir els meus somnis i aconseguir el millor per mi. En principi no tenia cap ídol especial, deixant de banda els jugadors del meu país amb qui he jugat.”

Has parlat amb alguns companys?

Per acabar, Krejci ha parlat de la seva adaptació tàctica: “Hem parlat de moltes coses tàctiques, especialment amb en David López que parla un bon anglès. Hem parlat de posicionament dins del joc i és una cosa que fem contínuament.”,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)