Girona

Ibrahima Kébé, cedit al Lommel SK fins al final de la temporada

El Girona FC i el Lommel SK han arribat a un acord per a la cessió d’Ibrahima Kébé. El migcampista malià jugarà al club belga vinculat al City Football Group, que milita a la Segona Divisió, fins a final de temporada.

Ibrahima Kébé, de 23 anys, es va unir al Girona el febrer de 2019 en edat juvenil. Va destacar ràpidament en el filial blanc-i-vermell, alternant convocatòries amb l’equip B i el primer equip. Va debutar en un partit de Segona A contra el Las Palmas el juny de 2020, i a l’octubre de 2023 va fer el seu debut a Primera Divisió. Durant la seva estada al Girona, Kébé ha disputat 69 partits oficials. Després de dues temporades amb problemes de lesions i passant pels quiròfans, el malià haurà de reconduir la seva carrera, que s’ha estancat per problemes físics.

Última sortida?

El passat 27 de desembre, Kébé va renovar el seu contracte amb el Girona per dos anys més, fins al 2026. Després d’aquesta renovació, va ser cedit al CD Mirandés, on ha jugat durant el primer semestre d’aquest any. Ara, Kébé afronta un nou repte al Lommel SK, on espera seguir desenvolupant-se com a futbolista. Quan torni de la cessió, el futbolista haurà de decidir si renova amb el Girona o si el club, en cas de no comptar amb ell, li buscarà una sortida.

Amb aquesta cessió, el Girona FC busca oferir més minuts de joc a Kébé en un entorn competitiu, amb l’objectiu de continuar la seva progressió i aportar experiència a l’equip belga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)