Girona

El Girona anuncia la venda de Pau Víctor al Barça

Girona. El club blanc-i-vermell oficialitza el traspàs de l’atacant vallesà a l’entitat blaugrana a canvi de 3 milions d’euros i es reserva un percentatge elevat d’una futura venda

El Girona anuncia el traspàs de Pau Víctor al Barça. L’atacant de Sant Cugat del Vallès, de 22 anys, signa un contracte per cinc temporades com a jugador del primer equip, en una operació que permet als gironins ingressar una xifra propera als 3 milions d’euros i reservar-se un percentatge elevat d’una futura venda. En cas que l’entitat blaugrana vengui el futbolista durant el curs 2024/25, abans del 30 de juny del 2025, el club blanc-i-vermell ingressarà el 50% de la venda. D’altra banda, si aquesta es concreta un cop acabada la temporada, després del 30 de juny del 2025, el percentatge baixaria fins al 30%. Pau Víctor, que va debutar amb Francisco a la banqueta (2019/20), deixa el Girona després d’haver disputat 11 partits amb el primer equip (8 de segona divisió i 3 de copa).

La idea inicial és que el pitxitxi del curs passat a 1a FEF amb el Barça Atlètic, autor de 20 gols en 39 partits incloent-hi els quatre duels de la promoció d’ascens, faci la pretemporada a les ordres de Hansi Flick, abans que el tècnic alemany decideixi si compta amb ell o no. És altament probable que el davanter surti cedit a un conjunt de primera divisió, tenint en compte que els minuts aniran ben cars i que diversos clubs de la màxima categoria han mostrat interès en el golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)