Girona

Francés, el central escollit

Mercat En espera de l’oficialització, el Girona ha arribat a un acord amb el Saragossa per fitxar Alejandro Francés per 3 milions d’euros més variables

Després de diversos dies de negociacions entre el Saragossa i el Girona, ahir es va formalitzar l’acord pel traspàs del jove central Alejandro Francés al conjunt dirigit per Míchel. Segons va informar el diari Heraldo de Aragón, l’acord s’ha tancat per una quantitat fixa de 3,5 milions d’euros, amb l’afegit de variables per objectius individuals i col·lectius que podrien incrementar el cost total fins als 4 milions d’euros.

D’aquesta manera, el club aragonès ha aconseguit millorar la proposta inicial presentada pel Girona. Quique Cárcel, que havia manifestat interès a fitxar Francés durant el tram final del mercat passat, ha accelerat les negociacions per garantir aquesta nova incorporació. Inicialment, Francés havia estat considerat una alternativa si no es concretava el fitxatge d’Eric García del Barça. El fitxatge d’aquest últim va reduir l’interès del Girona en el jove central aragonès.

Temes pendents

L’únic aspecte pendent per tancar l’acord, segons informen des de la capital aragonesa, és determinar si el Saragossa es reservarà el 10% o el 20% dels drets econòmics nets, és a dir, la possibilitat de rebre el 10% o el 20% de la plusvàlua generada per una futura venda d’Alejandro Francés durant el període de contracte amb el Girona.

Sense intercanvis

Des del Saragossa, es va proposar incloure l’extrem Ilyas com a part de l’operació per facilitar la transacció, però aquesta opció no ha estat considerada en l’acord final. Un cop es resolgui aquest detall sobre els drets de futura venda, el traspàs es completarà, amb l’oficialització prevista per les pròximes hores o dies.

Amb aquest acord, es tanquen les portes a altres futbolistes que havien estat candidats alternatius, com Victor Chust del Cadis, recentment descendit, i Raúl Asencio, una opció més complicada, entre d’altres. Tot i que Eric Garcia era una prioritat pel cos tècnic i Cárcel, aquest operació fa que sigui més complicat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)