Girona

El Girona en treu suc

El Girona traspassa Pau Víctor al Barça per tres milions d’euros i es reserva un percentatge d’una futura venda: 50% el primer curs, i 30% després

Pau Víctor es va convertir oficialment ahir en jugador del Barça. El davanter de Sant Cugat del Vallès, de 22 anys, va signar un contracte fins al 2029 després que el club blaugrana arribés a un acord amb el Girona per al traspàs, valorat en tres milions d’euros. A més, el club blanc-i-vermell es reserva un alt percentatge d’una futura venda: el 50% si el Barça ven el jugador abans del 30 de juny del 2025, i el 30% si la venda es fa després d’aquesta data. No obstant això, el Barça, pendent del límit salarial, encara no té la certesa absoluta de quan podria inscriure Pau Víctor.

Fitxar i decidir

La intenció inicial és que el pitxitxi de primera FEF amb el Barça Atlètic, amb 20 gols en 39 partits la temporada passada, faci la pretemporada sota les ordres de Hansi Flick abans que el tècnic alemany decideixi si vol comptar amb ell o no. Una opció molt probable és cedir el davanter a un equip de primera divisió, atès que els minuts al primer equip seran difícils de garantir i diversos clubs de la màxima categoria han mostrat interès en el golejador.

D’altra banda, el Barça va anunciar que Ansu Fati s’havia fet una lesió a la planta del peu i que seguiria un tractament conservador. Això podria facilitar que Pau Víctor, que va disputar 11 partits amb el Girona (8 de segona divisió i 3 de copa), tingués més minuts en els pròxims amistosos de pretemporada. A més, el jove davanter ha mostrat una gran adaptabilitat i determinació, cosa que podria influir en la decisió final del cos tècnic blaugrana. Amb aquest traspàs, Pau Víctor té l’oportunitat de consolidar-se en un dels clubs més importants del panorama internacional, posicionar-se en el mercat, i el Girona podrà fer caixa.

MÉS DEL PREVIST

El Barça tenia una opció de compra de 3 milions a l’abril, però no la va voler executar

PRETEMPORADA I...

Pau Víctor s’unirà al treball de Flick durant l’estiu i llavors es decidirà el seu futur

OPERACIÓ ATRACTIVA

50%
d’una futura venda
es reserva el Girona el primer curs; llavors anirà baixant fins al 30% com a màxim

Els germans Víctor respiren futbol arreu

Pau Víctor (2001) no és l’únic futbolista de la família Víctor-Delgado; té dos germans més que també competeixen en bons equips de futbol. Xavi Víctor (2004) jugava la temporada passada al juvenil nacional del Sabadell, com a migcentre. Guillem Víctor (2007), el més petit, jugarà aquest any al juvenil B del Barça, en la posició de lateral dret. El més jove ha iniciat la pretemporada amb el Barça Atlètic i la temporada passada va disputar alguns partits amb el juvenil A. És un dels laterals drets amb més projecció del planter del Barça, de la generació de Lamine Yamal. Els tres germans Víctor afronten les seves respectives temporades amb il·lusió. Una vida lligada al cuir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)