Girona

Francés, oficial avui

A punt. El central no es va entrenar amb el Saragossa ahir, en espera que es firmi la documentació que acrediti que és nou jugador del Girona. Els clubs faran públic l’acord en les pròximes hores

L’operació entre el Girona i el Saragossa que ha de dur el central Alejandro Francés cap a terres gironines va arribar ahir a la seva fi. El futbolista serà oficialment avui nou jugador a les ordres de Míchel Sánchez, una vegada passi la revisió mèdica corresponent abans de segellar la seva firma al contracte. Els dos clubs es van posar d’acord en els termes del traspàs i, finalment, els gironins van apujar lleugerament el pagament fix fins als 3,5 milions, a part de prop d’un milió en variables assequibles, i del 10% d’una futura venda per als aragonesos.

Míchel i el Girona tindran el central que ja van voler l’estiu passat en la recta final del mercat. Els gironins van apostar per Francés abans de saber que l’operació d’Eric Garcia arribaria a bon port i, entre les altes pretensions del Saragossa i les limitacions econòmiques del Girona –aquest any, menys elevades–, es va deixar l’interès pel defensa en stand by. Aquest estiu, sabent que l’operació Eric Garcia sí és gairebé impossible, la direcció esportiva ha lligat més de pressa Francés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)