Girona

Yangel i Blind tornen als entrenaments del Girona

El Girona ha rebut avui dues cares noves en els seus entrenaments: Yangel Herrera i Daley Blind. Després de competir respectivament a la Copa Amèrica i a l’Eurocopa, tots dos jugadors han tornat de les seves vacances i s’han reincorporat a l’equip.

Yangel Herrera, el migcampista veneçolà, va tenir una destacada actuació a la Copa Amèrica, arribant fins als quarts de final on Veneçuela va ser eliminada per Canadà. Per la seva banda, Daley Blind, defensa neerlandès, va arribar fins a les semifinals de l’Eurocopa, on els Països Baixos van caure davant Anglaterra.

Dovbyk, també

Durant la sessió d’entrenament d’avui, també s’ha pogut veure Artem Dovbyk, que havia començat la setmana amb febre i havia estat treballant al marge al gimnàs. Avui, el davanter ucraïnès s’ha reincorporat als entrenaments amb la resta de l’equip, malgrat que el seu futur és incert. Dovbyk es troba enmig d’un serial de traspàs amb un preacord firmat amb l’Atlético de Madrid. Tanmateix, la Roma ha mostrat interès i podria igualar les condicions ofertes pel club matalasser. Aquesta situació està sent gestionada pel seu agent, mentre el jugador continua entrenant-se amb el Girona, a l’espera de la resolució del seu futur.

No obstant això, no es preveu que Dovbyk participi en l’amistós de demà contra l’Espanyol a Torremirona, ja que la seva situació contractual continua sense definir-se completament. Mentrestant, el Girona continua preparant-se amb intensitat per a la nova temporada, amb l’esperança de comptar amb tots els seus efectius en plena forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)