Girona

Bryan Gil, una opció per a l’extrem

Negociacions. El futbolista català, que pertany al Tottenham, desitja iniciar una nova aventura al Girona i tornar així a LaLiga. Els dos clubs han iniciat converses per trobar la fórmula ideal en forma de traspàs o cessió amb opció de compra

El Girona està reactivant totes les opcions que té al damunt de la taula per reforçar l’equip i mirar que no perdi potencial competitiu, tot i la pèrdua de talent que ha tingut i acabarà tenint al final de l’estiu. Una de les posicions clau en els esquemes de Míchel és la d’extrem, en què el curs passat Savinho va excel·lir per l’esquerra. Per a aquest buit que ha deixat el brasiler, els gironins s’han fixat en la incorporació de Bryan Gil, actualment jugador del Tottenham, nascut a l’Hospitalet de Llobregat fa 23 anys. Format al Sevilla, l’extrem ha fet carrera com a cedit al Leganés, l’Eibar, on va excel·lir tot i el descens dels guipuscoans, el València o al mateix Sevilla, gairebé dos anys després que els spurs el compressin precisament als andalusos a canvi de 25 milions d’euros. La campanya passada, Bryan Gil la va passar sencera al Tottenham, equip amb el qual només va disputar dotze partits (dos com a titular) i va acumular 234 minuts.

Sense opcions al conjunt londinenc, l’extrem esquerrà desitja fitxar pel Girona, tornar a LaLiga i, de passada, rellançar la seva carrera després de debutar amb el Sevilla amb 17 anys i encadenar diverses cessions que li han impedit aconseguir regularitat. Els dos clubs ja han iniciat converses per a un traspàs o una cessió amb opció de compra, caldrà veure per quin valor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)